Nyheder

I begyndelsen af ​​det nye år begyndte Weichai Leiwo og Qilu intelligente projekt at løfte stålbjælker.

Om morgenen den 3. januar 2024 sendte Weifang og Zibo to projektsteder gode nyheder på samme tid: Weichai Lewo avanceret landbrugsudstyr intelligent fremstilling Projektforsøgsværksted, Qilu Intelligent Microsystem Industrial Park C-område (fase I) og infrastrukturstøtte anlægsprojekt (opstartsområde) 3# værksted begyndte at løfte stålbjælker.

Virksomheden er en stålstrukturunderleverandør af Weichai Rewo avanceret landbrugsudstyr intelligent fremstillingsprojekt, kom på markedet den 27. oktober og løftede succesfuldt første gang den 18. november. I øjeblikket er 3.000 tons materialer blevet leveret og 2.300 tons stål struktur er blevet installeret. Som virksomhedens andet Weichai-projekt fortsætter Eihe Steel Structure med at videreføre den fine stil i Sino-Weichai-projektet, startende fra byggeledelse, proceskontrol, problemsporing og andre aspekter, og konstant forbedre og forbedre projektprocessen, hvilket yderligere forbedrer projektledelseskonceptet.


Zibo Qilu Intelligent mikrosystem Industrial Park-projektet, som også er en stålkonstruktionsunderentreprise, gik ind i stålkonstruktionen den 13. december, da den lave temperatur var mere end ti grader under nul, stålsøjlen blev samlet på stedet, installationen og svejsemængden var store, de sekundære svejsninger var mange, og det ekstremt kolde vejr blev mødt, men installationspersonalet på stedet var ikke bange for kulden og udførte issvejsedansen på den frosne stålkonstruktionsramme. Strenge og omhyggelige betjening får svejseinspektionen til at bestå på én gang. Den 19. december lykkedes det første hejsning, og med den stærke støtte og samarbejde fra det mellemliggende installationsprojektteam var konstruktionsforløbet ekstremt glat, og den nuværende stålkonstruktionsinstallation har gennemført 780,69 tons.

En god begyndelse er halvdelen af ​​succesen, starten på dobbeltprojektet Løftestålbjælke repræsenterer ikke kun de to projekter til en ny konstruktionsknude, men repræsenterer også den glatte start på virksomhedens arbejde i 2024.


Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept