Nyheder

Tillykke til AstraZenecas Inhalations Aerosol Plant Project med dets første løft

Om morgenen den 15. maj afsluttede projektet i Qingdao AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant, som blev bygget af virksomheden, den første løftning med succes.

AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant Project Første løftested

Projektet er beliggende i Qingdao højteknologiske zone, basen dækker et areal på 53333,6 m², med et byggeareal på 54.298 m²,stålkonstruktionsbygningdel er delvist to-etagers med et samlet bygningsareal på 9317,15m², en maksimal højde på 25,2m og et anslået stålforbrug på 2.000t. Produktion og installation afstål konstruktionaf dette projekt bruger fuldstændig FM-standarden, og FM-certificeringsstandarden er globalt anerkendt som et certifikat for at komme ind på det globale marked. FM-certificering er universelt anerkendt på verdensplan og er et certifikat for at komme ind på det globale marked. Opførelsen af ​​dette projekt vil tilføje endnu en ny præstation for virksomheden til at påtage sig oversøiske projekter i fremtiden.

Astrazeneca projektgengivelser

Konstruktionen af ​​anlægget vil gøre det muligt for Qingdao-anlægget at blive et vigtigt led i Astrazenecas globale farmaceutiske forsyningskæde.


Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept